Mitől lehet ez hogy minden reggel hányingerrel kelek? (Nem vagyok terhes)
Szia! nekem vannak időszakaim, amikor ez megy minden reggel. Aztán magától elmúlik. Egy ideje nem tudok reggelizni, főleg akkor jön elő ha nem sikerült semmit enni. De ha éhgyomorra beveszek egy C-vitamint, attól is hányingerem tud lenni. Valószínűleg a gyomor sav egyensúlya miatt lehet. Megpróbálhatod azt, hogy enyhén citromos vizet iszol, az nem nagyon savas, de az esetleges savtúltermelést kicsit visszafogja, és akkor legalább az nem marja a gyomrodat. Nem kizárt hogy ettől érzel hányingert, bár nagyon sok minden mástól is lehet.
Bár nekem extrém alacsony vérnyomásom van és akkor is elő szokott jönni a hányinger, ha reggel már meleg van és elindulok, kicsit aktivizálódom. Nekem a Pocket Coffee nevű kis igazi kávés bonbon segít ilyenkor, ha ettől van a hányinger. A melegben autózásról ne is beszéljünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!