Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Monural porrol velemenyek?

Monural porrol velemenyek?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 7. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Én életemben egyszer voltam felfázva, és ezt a port írták fel ügyeleten, mert már véres volt a vizeletem, és nagyon jó volt. Egyszer kell csak bevenni (egyszeri adagot is írnak fel), de 3 napig marad a szervezetben és ennyi idő alatt nekem teljesen el is múltak a tüneteim, és azóta sincs ilyen problémám.
2016. ápr. 8. 10:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem mehgyulladasra irtak,de semmit nem er :-( kettot kaptam,3 nap kulonbseggel kell bevenni.Eddig az elsot ittam meg.Mellette iszom a cickafark teat,es ulofurdozok is.De nem jobb :-( Jovoheten lesz meg a vizelet tenyesztes eredmenyem.
2016. ápr. 8. 11:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Méhgyulladásra írták föl Neked? Hát ez aztán roppant furcsa, mert még a használati útmutatójában is ott van, hogy szövődménymentes húgyúti fertőzések kezelésére alkalmazható. Nem is értem, hogy miért írták föl méhgyulladásra. Ez kb. olyan, mintha fejfájásra hasfogót vennék be.
2016. ápr. 8. 12:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Mivel ezt irta fel ugy gondoltam tudja a dolgat....biztam benne segit addig meg nem jon meg a tenyesztes eredmenyem.:-(
2016. ápr. 8. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!