1/4 anonim válasza:
Én életemben egyszer voltam felfázva, és ezt a port írták fel ügyeleten, mert már véres volt a vizeletem, és nagyon jó volt. Egyszer kell csak bevenni (egyszeri adagot is írnak fel), de 3 napig marad a szervezetben és ennyi idő alatt nekem teljesen el is múltak a tüneteim, és azóta sincs ilyen problémám.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem mehgyulladasra irtak,de semmit nem er :-( kettot kaptam,3 nap kulonbseggel kell bevenni.Eddig az elsot ittam meg.Mellette iszom a cickafark teat,es ulofurdozok is.De nem jobb :-( Jovoheten lesz meg a vizelet tenyesztes eredmenyem.
2016. ápr. 8. 11:18
3/4 anonim válasza:
Első vagyok! Méhgyulladásra írták föl Neked? Hát ez aztán roppant furcsa, mert még a használati útmutatójában is ott van, hogy szövődménymentes húgyúti fertőzések kezelésére alkalmazható. Nem is értem, hogy miért írták föl méhgyulladásra. Ez kb. olyan, mintha fejfájásra hasfogót vennék be.
4/4 A kérdező kommentje:
Mivel ezt irta fel ugy gondoltam tudja a dolgat....biztam benne segit addig meg nem jon meg a tenyesztes eredmenyem.:-(
2016. ápr. 8. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!