Ha fertőzésem van és együtt vagyunk gumival visszafertőződünk oda vissza?
ha csak félig teszi be
és ügyelünk arra, hogy nem érjen egymáshoz sehol a bőr se
mert igazából szerintem így lehetetlen
Téged folyamatosan visszafertőz majd akár gumival is, hisz ujjal is átadhat bármit, annak meg nem sok értelme van ha nem értek egymáshoz...
De ezen kívül az is előfordulhat, hogy míg a fertőzés kezdetén esetleg csak a külső részek érintettek, szex vagy akár tamponhasználat által bejuttatod a bacikat/gombát a hüvelyedbe, esetleg mélyebbre, a méhszájad, méhnyak is veszélyeztetett lehet.
Inkább kibírnám szex nélkül, főleg, hogy elég gusztustalan az egész ilyenkor, rossz esetben fájdalmas is. A gyógyulást pedig segíti ha nincs szex.
nem fáj egyáltalán semmi
csak folyásom van
az se feltünően sok, én észrese vettem csak a doki
Bármilyen fertőzésed van a kezelés alatt és utána 1-2 napig tilos a nemi élet! Egyébként ez rá is van írva általában az adott kúp/krém betegtájékoztatójára.
Amúgy azért nem ajánlatos óvszerrel sem együtt lenni, mert egyrészt nem csak közösülés során terjed a fertőzés, hanem pl. orális érintkezés útján is, de akár kézzel is. A másik pedig, hogy maga a fertőzés, a gyulladás, illetve a kezelés sértheti a hüvely nyálkahártyáját, amit ilyenkor még egy közösüléssel még jobban meg lehet sérteni és azon kapod magad, hogy nem csak kellemetlen tüneteket érzel (még ha eddig nem is voltak) hanem már éppen vérzel is.
Illetve nem tudom, hogy a párodat is kezelik? Ugyanis kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!