Alboin kérdése:
13 hetes terhes vagyok. A méhem teteje kissé be van húzódva. Volt már valakinek ilyen? A babának lesz helye nőni? Olyanokat is kérdeznék akik szív alakú méhhel hordtak ki terhességet.
Figyelt kérdés
Genetikain, minden rendben volt a szonográfus mondta, hogy a méhem teteje kissé be van húzódva. Terhesség előtt nem szólt ay orvosom erről. Volt már valakinek ilyen?2016. ápr. 7. 14:04
1/3 anonim válasza:
Ha ennyire nem vagy tisztában az anatómiával meg a terhességgel, akkor még túl korai neked egy gyerek.
A méh úgy tágul, ahogy a gyerek nö benne, olyan nem lehetséges, hoyg nincs helye!!!!
2/3 anonim válasza:
74%-os: Gondolom életedben nem hallottál még kétszarvú méhről, arcuált méhről, septumról.... Ezzel nincs is semmi baj, csak akkor nem kellene lehülyézni a másikat.
Kérdező: Valószínűleg egy kisebb behúzódás nem fog gondot okozni. A nagyobb deformitások vezethetnek koraszüléshez, vetéléshez, de van, hogy kétszarvú méhben is terminusig kihordanak terhességet.
Szerintem ne aggódj, ha eddig egy orvos sem mondta, nem lehet túl jelentős méretű.
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves második, köszönöm válaszod. Az első válaszolónak üzenem, képzeld tisztában vagyok az anatómiával...tisztában vagyok azzal,hogy egy anatómiailag megfelelő méh ideálisan tágul.Olvass utána annak amit a második válaszoló írt és talán megérted, miért tettem fel ezt a kérdést.
2016. ápr. 7. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!