Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért lehet pecsételő vérzésem...

Miért lehet pecsételő vérzésem többször is egymás után és mit tudok esetleg tenni ellene doki nélkül?

Figyelt kérdés

Ez a második alkalom hogy van (nagyon régen volt már ezelőtt), mind a kétszer menstruáció után jelentkezett, azonban az előző pecsételő vérzésem eltartott a legutóbbi menstruációmig. Tudom hogy lehet akár a stressztől is (most felvételiztem egyetemre, mindjárt érettségi stb.). Ezzel csak az a baj, hogy kellemetlen szaga is van mostanában, régen sose volt és úgy gondolom ez nem csak a stressz. Viszont nem szeretek nőgyógyászhoz járni, eléggé kellemetlen számomra, hiába voltam már többször is. Szóval ha esetleg valaki tud ajánlani valami doki mentes dolgot ( gyógyszer, gyógynövény bármi) annak nagyon örülnék.

(Nem szedek fogamzásgátlót és mindig használunk gumit a barátommal.)

18L

2016. ápr. 6. 21:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Valószínű felborult a hormonháztartásod, esetleg a szag miatt lehet egy fertőzésed is, a stressz miatt akár. Ezt doki nélkül nem nagyon lehet rendezni, mivel nem tudni pontosan mi az.
2016. ápr. 6. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!