Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan szoktatok menni nőgyógy...

Hogyan szoktatok menni nőgyógyászhoz? Úgy értem borortválva, vagy állá náture?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
á la nature. persze nem dzsungelsztájl, de semmiképpen sem csupasz. rövidre van vágva olyankor.
2010. ápr. 5. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

Én borotválva megyek.

30/L :p

2010. ápr. 5. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Bár csak a nőgyógyászom, de egy hülye beidegződés miatt általába leborotválom. Persze ha van egy kis szőr, és úgy megyek abból se csinálok problémát se én, se a doki :-D
2010. ápr. 5. 17:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy nem teszi szóvá,de a nőgyógyászok nem szeretik a borotvált alsót,mert úgy tartják,hogy védelmi funkciója van a szőrnek,ahogy az ezelőtti évezredekben is.
2010. ápr. 5. 17:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Persze, lehet h nem jó ha teljesen leborotválod, de azért elég gáz ha megjelensz úgy mint egy dzsugelkirálynő..
2010. ápr. 5. 17:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor pld rövid szőrrel?Az úgy jó???-mert komolyan nem tudom...-egyébként hosszú hetekig tartó vérzéssel megyek-nem nagy mennyiségű...volt valaki ilyen helyzetben???
2010. ápr. 5. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:

épp ezér kell rövidrevágni.

amúgymeg a nőgyógyász full leszarja h mennyi szőr van ott, nem azért van ő ott h a ti pináitokat szőrösségét elemezze

2010. ápr. 5. 17:25
 8/9 A kérdező kommentje:
17:25-ös... :D :D :D
2010. ápr. 5. 17:26
 9/9 anonim ***** válasza:

2.válaszoló vagyok.

Az utolsó válaszolónak van igaza! Tényleg leszarja és biztosan nem jegyzi meg, hogy ennek a páciensnek milyen szokott lenni vagy ilyesmi. :p

Úgy menj ahogy neked kényelmes ill. a legkevésbé kényelmetlen számodra.

2010. ápr. 5. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!