Miert nem menstrualok? 15/l
Figyelt kérdés
11 éves korom óta menstrualok, kb ket éve mindig pontosan jött meg es kiszámítható volt abból is hogy előtte egy hétig fajt a mellem. Maga a váladék mindig nagyon-nagyon sok volt. Azonban idén meg egy tisztességeset se menstrualtam. Januárban egy hetes késéssel megjött, a februári csak március elején jött meg, 42 napra a szokásos 25-26 helyett. Nálam megszokott az erős vérzés, de szinte nulla ami ez alatt a periódus alatt volt nekem. Egy tisztasági beteg is sok volt egesz napra es barna volt. Most a márciusig várom, megint egy hetet késik. Szinte biztos vagyok venne hogy a stressz miatt késik, mert hihetetlen mennyisegut stresszelek, mar jobban vagyok de ev elején depressziós voltam jo pár dolog miatt. Szerdan ugy nez ki megyek nőgyógyászhoz de el se tudom mondani mennyire felek. Mit fognak ott velem csinálni? Attól is felek higy nem vesznek komolyan, azt mondjak hogy fiatal meg es rendszertelen, de ez nem igaz. Kapok gyógyszert, vagy orvostól orvosra kell jarkalnom?2016. ápr. 4. 05:57
1/4 bandi6891 válasza:
figyelj hiába félsz akkor is végig kell csinálnod akárhogy lesz,mert ha esetleg nem csupán lelki hanem fizikai probléma van azt jobb idejében kezelni,a lényeg hogy minél hamarabb túl legyél rajta és a szakember segíteni fog,lehet kellemetlenségeken kell átmenni a gyógyulásért de hidd el az a legrosszabb ha valamit elhanyagolnak.Csak bátran!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Volt itt egy kérdés nemrég, hogy milyen a nőgyógyászati vizsgálat, keress rá. Nem tudom, hogy ilyen esetben pontosan milyen vizsgálatokra van szükség, de abból a kérdésből az alapdolgokról tájékozódhatsz. Amúgy én nem lennék meglepve, ha csak "kívülről" vizsgálna, pl. vérvételt rendelne el, alaposan kikérdezne stb.
3/4 anonim válasza:
Próbálj meg női orvoshoz menni először.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönm a válaszokat!
a háziorvos zt ajánlotta, hogy ne menjek még nőgyógyászhoz, elküldött labolra mert azt mondta valószínúleg pajzsmirigy gond lesz.
viszont "megjött". megint olyan hogy a betéten szinte semmi, csak a vécépapíron egy kicsi, barna alvadt vér.
2016. ápr. 5. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!