Nagy baj ha még nincs menszeszem?
Lány vagyok, mégis mit gondolsz?
Voltam belgyógyászaton, endokrinológián, nőgyógyásznál. Klinikán és magánorvosnál is. A leleteim jók, mindig küldözgettek vissza egymáshoz. De már meguntam, senki nem tud semmit. Azt mondják örüljek, de mégis minek?
Örülj? Ilyet én mondok, nem egy orvos!
Nekem csak olyan volt, hogy nagyon meghíztam, és amiatt évente kb. 4X jött meg, de azelőtt normális volt. Gondolom, ha túl sovány vagy túl kövér lennél, azt mondták volna.
2-es nagyon humoros vagy! Remélem csak vicc akart lenni.
Ezek szerint bejártál mindent és nem találtak problémát, ami ezt okozhatja. Szerintem 20 évesen már nem örül neki az ember, főleg ha majd kisbabát akarsz. Fogamzásgátló nem oldaná meg a problémát?
Kromoszóma abnormalitás. Némely kromoszóma rendellenesség zavart okozhat az ivarszervek működésében.
Hipotalamusznál fellépő zavar. Fizikai vagy mentális eredetű stressz vagy sokkhatás, esetleg tumor okozhat működésbeli problémát. Mivel a hipotalamusz felelős többek között a menstruációs ciklusért is, ezért ha hiba lép fel a működésében, az hatással lesz az általa vezérelt folyamatokra is.
Agyalapi mirigyben bekövetkezett rendellenesség. Tumor vagy más zavaró tényező hatással van erre az endokrin, hormontermelő szervre, így az általa irányított folyamatokra is, például a menstruációra.
Ivarszervek hiánya, rendellenes fejlődése. A magzati fejlődés során előfordulhatnak hibák, melyek egyes ivarszervek teljes vagy részleges hiányát okozzák, így a tökéletlen ivari szervrendszer miatt, a működését jelző folyamatok se jönnek létre.
Szervi elváltozás a vaginában. Valamilyen akadály miatt nem lesz látható a vérzés (membrán, fal), blokkolja vér útját kifelé a méhből.
Ezeket találtam kiváltó okonak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!