Fehér, szagtalan, nagy mennyiségű váladék mi lehet ez?
Figyelt kérdés
tudom mi az a fehér folyás nem kérek erről kommentet nekem is van de ez nagyon durva .. reggel óta jön kissé átlátszó fehér váladék ahogy reggel lefürödtem nagy mennyiségben jött belőlem már folyt le a lábamon .. szaga nincsen .. mi ez?2016. márc. 31. 13:22
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Nekem a felfázás előjele volt. Szóval vegyél egy forrófürdőt, ha van rá lehetőséged, mert nem kellemes egy felfázás. Lehet peteérés miatt vagy valami nemi betegség esetleg. Más tünet nincs csak ez? Mikor menstruáltál? Lehet hamar elmúlik, de ha mégsem, fordulj nőgyógyászhoz! Rutin vizsgálat és te is megnyugszol. De szerintem ez természetes. Aggódalomra semmi ok, ha nincs más panasz. :)
2/2 A kérdező kommentje:
2 napja lett vége a menstruációmnak de ebben a két napban is világos barna(elfelejtettem leírni) és fehér folyás is jön.. a barna kis mennyiségben a fehér kevés
2016. márc. 31. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!