Terhes voltam? Elveteltem? Segitseteg kérlek!
Most honap elejen eszleltem, hogy fajnak a melleim hanyinger stb.. Anyukam mondta, hogy keszitsek egy tesztet elos mentem vettem egy tesztet ami halvany pozitiv lett nagyon halvany volt a csik ezert masnap ujra vettem egyet es a csik kicsit erosebb lett. Annyira megorultem hihetetlen volt szamomra.
27-en reggel elmentem wcre es a menzeszem megjott idore nem kesett. Nagyon megijedtunk anyukam vett nekem olyan tesztet ami kiirja azt is, hogy hany hetes lehetek a teszt ismet pozitiv lett es kiirta hogy korubelul3-4 hetes lehetek. Egyszerre bementunk a surgosegire felkuldtek a nogyogyaszatra ahol elkeszitett az orvos egy tesztcsikot ami negativ lett.. Behiv a rendelobe es gunyosan kerdezi mi a panasz? Elmondtam es mondta hat nalunk ittvan a negativ teszt de fekusjon fel es megvizsgalom megvizsgalt es azt mondta o nem lat semmit.
Aztmondta nem is voltam terhes es a tesztek hulyesegek nagyon bunko doki volt.
Nagyon nagyon elkeseredtem
De ez meg semmi nem volt. Mikor hazaertem elmentem wc-re es valami veres ize(nemtudom elmagyarazni mi) jott ki belolem behivtam anyukamnak es aztmondta, hogy elveteltem.. Azoa mar 2 napja csak sirok es a szobabol nem megyek ki holnap megyunk el anyu nogyogyaszahoz mibel az unnepek miatt o nem rendelt.
Kerlek irjarok valaszokat semmit sem ertek szerintetek 3 teszt hazudott es nemia voltam terhes? Remenykedhetek meg hogy lesz kisbabam vagy biztosan elveteltem ? Elore koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!