Van valakinek valami tippje hogy mi bajom lehet? Csípő érzésem van vizelésnél de a leleteim negatívak.
Figyelt kérdés
Hosszú ideig, kb 2 hónapig nem akart elmúlni a felfázásom teljesen, azóta tart ez a csípő érzés viselésnél. Viszont a leleteim a legutóbbi 2 alkalommal negatívak lettek. Voltam 1-2 hónapja nőgyógyásznál is, csinált tenyésztést, nem tudom, az kimutatta volna ha chlamydiás lennék-e, minden esetre "csak" gombám volt, arra kaptam is gyógyszert.
Az urulógustól kaptam gyulladáscsökkentőt, de nem mulasztotta el ezt a csípő érzést. Kaptam tőle még olyan antibiotikumot is ami kifejezetten chlamydiára van, de az csak enyhítette egy kicsit a dolgot, nem mulasztotta el teljesen.
Megyek orvoshoz még jövő héten, de addig is érdekelnének a válaszok, hogy másnak is voltak-e ilyen jellegű problémái és mi lehetett a baj.
2016. márc. 28. 12:40
1/2 anonim válasza:
Az a baj, hogy az antibiotikum előhozza a gombát, de ha meg csökkentette a chlamydiát, akkor valszeg az lehet a baj, viszont a gomba simán előjön egy gyengébb gyulladáscsökkentőtől vagy antibiotikumtól is. Szerintem kéne egy rendes doki, aki csinál tenyésztést (az nem sima levétel és mikroszkópos ellenőrzés) és kivizsgál teljesen chlamydiára is, mert így csak odacsap a gyógyszer a gombának és belobban. Sajnos tapasztalatból beszélek, nekem volt mindkettő és nehéz volt egyszerre kezelni őket.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen a választ. Urológus csinált rendes vizelettenyésztést, és negatív lett. Nőgyógyász is csinált tenyésztést, szerintem az is rendes tenyésztés volt, mert csak 1 hét után jött az eredmény, és candida volt. Chlamydiára ez a tenyésztés nem volt jó? Nemsokára visszamegyek a nőgyógyászhoz, mert úgy érzem, urológiailag már nincs bajom, csak ez a csípés maradt meg.
2016. ápr. 10. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!