Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ilyenkor mi van? (menzeszkor)

Ilyenkor mi van? (menzeszkor)

Figyelt kérdés
Menzesz 1. napján erős fájdalmaim voltak, és estére egy nagy darab nyálkahártya jött ki belőlem. Utóbbi pár hónapban előfordult ilyen nálam, előtte nem. Múlt hónapban 2 ilyet is találtam a wc-papíron. És ezt mindig erős fájdalmak előzik meg. Tegnap csak 2 fájdalomcsillapítót kellett bevennem, hogy végre elmúljon a fájás.
2016. márc. 26. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Van ilyen. Nekem is volt, hogy jobban görcsöltem, amikor nagyobb darabokban vált le a nyálkahártya, mint amikor nem így jött ki. Gondolom, nagyobb összehúzódások kellenek nagyobb darabok eltávozásához. Aztán változott, de nem tudtam mihez kötni, hogy miért volt akkor épp ilyen a menstruáció.

Amikor napi szinten tornáztam, és jobb kondiban voltam, a fájdalom is enyhült.

2016. márc. 26. 14:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, most megnyugodtam. :) Egyébként normálisan vérzek ilyenkor csak este látom azt.

Igen, én is szeretnék újra tornázni csak bizonyos ok miatt hanyagoltam. :/

2016. márc. 26. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!