Menzi előtt 5-6 nappal barnás vizes folyás mitől lehet? (bővebben lent)
tegnap együtt voltunk a párommal hosszu idő után először(3 hét után kb),viszont a páromnak egy kicsit vérzett..ugyhogy pár perc után inkább abbahagytuk és nem folytattuk(gumi nélkül),tehát nem ment el...banrás-pirosas folyásom volt utána mindjárt..inkább barnás picit világosabb talán..azthittem h ez még tőle van,mert utána voltunk zuhanyozni,de gondoltam,h ez még tőle lehet...de ezután kb fél nappal megint van ilyen banás vizes folyásom egy kevés..21. napon vagyok..25-26 napra szokott megjönni de nálam ez változo..lehet,hogy esetleg ettől hamarább fog megjönni?vagy mit jelenthet ez?ezek után terhes nem hiszem,hogy lehetnék..
előre is köszi a válaszokat!
Ezt a barnás folyást sok minden okozhatja. Velem is előfordult egyszer-kétszer, az orvosom az mondta, hogy az alacsony hormontartalmú fogamzásgátlók esetében előfordul, főleg ha az egy hét szünet után kezded el szedni újra. Ha gyógyszert szedsz, akkor nem lehet, hogy véletlenül kimaradt 1 szem?Vagy kihánytad, stb.?
Ha nem szedsz gyógyszert akkor hormonzavar is felléphetett, vagy picit sérülékenyebb a hüvelyfalad, és felsértette a párod. Ha ezek közül valamelyik volt, akkor nincs baj. Ha többször is előfordult vagy elő fog, akkor viszont ajánlom a nőgyógyászt, mert a barnás-véres folyás(főleg közösülés után) a méhszájseb egyik tünete. Ettől sem kell megijedni, ez nem betegség, csak egy hámelváltozás, az orvos hamar, korszerűen ás fájdalommentesen kezeli.
nem szedek tablettát,viszont az lehet h felsértett a párom,na de attol miért lenne ma csak barna folyásom és nem véres?:S
lehet,hogy hamarább fog megjonni,de akkor már egy kicsit véres lenne sztem:Snem tudom mi lehet a baj:S
mindenesetre koszi a választ
A terhesség LEGELSŐ jele, ha nem jön meg a menstruációd. Nem a pecsételő vérzés. Természetesen az is előfordul, de nem az a konkrét jele. Ha meg szeretnéd nyugtatni magad, vegyél egy tesztet drogériában vagy gyógyszertárban. És ne izgulj,ne stresszelj, attól is késhet napokat!
Nem szeretnél fogamzásgátlót szedni valamikor? Nem elsősorban a szex miatt, de az ilyen hormonzavaros pecsételést, és a mensidet is helyretenné. :) Léteznek manapság olcsó, és megbízható gyógyszerek.
nagyon köszi:)aranyos vagy:)
hat hamarosan vmit elszeretnék kezdeni,anyummal viszont nem tul jo a kapcsolatom,inkább a nagyimamámmal,ugyhogy szerintem várok a születésnapomig és vmit elkezek szedni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!