Ez végbélrepedés lenne?
Az utóbbi időben elég kemény a székletem és nehezen megy a dolog és véres a székletem egy része is és a papír is. Néztem de nem láttam semmit, ami arra utalna, hogy aranyerem lenne (az azért gondolom fájni, meg feltűnően látszana is). Most elkezdek rostot üdítőt inni, az általában hashajtó hatású nálam. Igaz csak 3naponta járok wc-re :(, tudom ez nem jó, de hát a többi napon nem megy, mivel nem eszek levest sem, meg nem étkezem rendesen (reggeli, ebéd, vacsora).
És ha ez szerintetek is végbélrepedés lenne, akkor használni kellene rá, valamilyen kenőcsőt, vagy magától meggyógyul? Volt már nektek ilyen?
a végbélrepedés is fájna. a véres széklet sok mindenre utalhat, köztük nagyon súlyos betegségek tünete is lehet. minél hamarabb menj orvoshoz, és vizsgáltasd ki magad.
ezen kívül egyél több rostot tartalmazó élelmiszert- a folyadék is fontos. de a rosttartalom még inkább. nekem ugyan soha nem volt gondom az anyagcserémmel, minden nap rendesen, többször is nagyvécéztem. viszont kipróbáltam a mályvatea kapzulát, és az nagyon jól hajt, természetes úton. viszonylag erős, este kell bevenni egyet, és másnap reggel szépen lesz székleted.
Az életkorodat is írd meg, mert egyes súlyos betegségek azért olyan túl fiatal korban nem jellemzőek. (de ez inkább csak statisztikai adatokból való következtetés).
Egyéb tünet, fogyás vagy hirtelen hasmenés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!