Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha fel fáztam attól lehet...

Ha fel fáztam attól lehet enyhe vérzésem?

Figyelt kérdés
Pár napja olyan mintha meg akarna jönni de még van hátra 2 hét enyhe vérzésem is van és a hasam is fáj Arra gondolok,hogy felfázhattam.Vagy nem?
2010. ápr. 3. 23:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Pont félidőben vagy akkor, olyankor lehet pici vérzés. Felfázástól nem, attól csak a vizeleted lehet véres, de akkor már nagy a baj, az nagyon fájna és csípne.
2010. ápr. 3. 23:18
 2/2 anonim válasza:

Hát én sokszor fáztam már fel de attól még nem jött meg félidőben. Kicsit előbb igen de 2 héttel előbb nem, viszont ha megvan és felfázol az jobban fáj mintha csak felfáztál volna és nincs meg:S.

Mindenesetre egyenlőre nyugi, várd ki a végét. Hallottam, hogy van olyan hogy betegségtől előbb megjönn. Ha túl vagy rajta pár nap múlva és időre nem jönn meg (és nem maradnak fájdalmaid) akkor nincs áz csak előre hozta.

2010. ápr. 3. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!