A cypromix fogamzásgátlótól tényleg magasabb lesz az ösztrogén a szervezetben, és ettől kinőiesedhet az alakunk?
Csakmert hormonzavarral küszködöm, nekem ciszták miatt írták fel, és gebe vagyok, viszont 24 éves.
Reménykedem h hízok tőle és talán kerekebb leszek. Voltak csajok akik azt írták fórumon h egy két kosarat nőtt a mellük egy éven belül meg híztak kicsit.
Milyen gyorsan hat szerintetek? Azt sem mondhatom h nálam örökletes a vékonyság, mer anyám is kerek, unokatesóm is, mamám is.
Viszont a betegség örökletes sajna, csak többieken máshogy jött ki.
Szia
Én kb 2 éve szedem a Cipro-t. Sajnos én nem tartozom a tipikus sovány lányok közé, örökletesen a "husisabb" fajtából vagyok. Az első fél évben kb 5 kilót híztam, mert hát valljuk be, meghozta az étvágyam. Aztán elkedztem figyelni rá, hogy mit zabálok össze vissza. Viszont szerintem mellben is "megerősödtem", amit pozitívumnak veszek. Sok sikert :)
Köszönöm!
Hát más fórumokon kb 10 lányból 7 írta hogy nőtt a melle, ebből 4-5 azt h jelentősen (egy két kosár) és fél év alatt, egy év alatt, ez durva
fájhatott biztos
hát hormonzavarom van, nálam sajna daganat termeli (hipofizis) nameg vannak a cisztáim, és szeretnék gyereket
egyszer
24 éves vagyok
Szia!
Én tavaly augusztus óta szedem a Cypromixet. Aknés volt a bőröm és PCO-s vagyok. Nem híztam egy dekát sem tőle, de a mellem nagyobb lett, 85C-s melltartó helyett most már 90C-set kell vennem. (mondjuk ez nem vészes)
Nekem a PCO miatt szednem kell Merkformint is, aminek segítségével 6 kilót fogytam novomber óta. :)
igen de ha 85 C ről 90 C lett a melled, akkor nem a melleid nőttek, mert a mell méret az a kosár, ha csak a centi változott, akkor a kerületére híztál, a mell akkor nől hogyha 85 C ről 85 D re nőtt volna monduk, vagy 90 D re pl
de az jó ha látszólag tényleg nőttek, és csak ott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!