Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek is van Fordyce pontjait...

Nektek is van Fordyce pontjaitok a nemi szervereken?

Figyelt kérdés

Nekem van, és iszonyatosan zavaró :(

Akinek van, hogy barátkozott meg vele.

Még nem voltam együtt senkivel, de nem is merek, annyira nincs önbizalmam.

2016. márc. 17. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen pont???????
2016. márc. 17. 11:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Apró pattanásszerű pontok, mirigyek. A kis szeméremajkakon(nálam).
2016. márc. 17. 12:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Kamaszkoromban nagyon beparáztam rajta, hogy valami bajom van. Elmentem a nőgyógyászhoz, félve előadtam, hogy valami pöttyök vannak rajtam. Nézegette, majd megkérdezte, hogy mégis milyen pöttyökre gondolok. Mutatom, erre elmosolyodott, hogy ja, hát azok csak kis faggyúmirigyek, teljesen normálisak. Ettől kezdve nem izgatott a dolog. Aktív nemi életet élek, több partnerem volt, senki még csak meg sem jegyezte. Csak a közelmúltban tudtam meg, hogy ezeket Fordyce pontoknak hívják. Nagyon sok nőnek van, akik nem is tudják, hogy ez az. Nehogy emiatt ne legyen önbizalmad! Butaság ezen rágódni!
2016. márc. 17. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Ebben egyébként az a dühítő, hogy 10-20 évvel ezelőtt is rengeteg nőnek volt ilyenje, de akkor nem volt benne a köztudatban, hogy ilyen van, így nem is skerázott rajta senki. Most meg a neten összeolvas az ember mindenfélét, ráeszmél, hogy úristen, nekem mim van és kétségbe esik azon, hogy nem olyan, mint a kiretusált modellek. És ilyen hülyeségek teszik tönkre a fiatalok önbizalmát! Ne hagyd! Nem megbarátkozni kell vele, hanem természetesnek kell venni.
2016. márc. 17. 18:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igyekszem természetesnek venni, csak zavar a tudat,hogy ezek szerint nem minden nőt érint a dolog, és hogy mi lehet az oka,hogy engem éppen igen. Tudom, nem nagy probléma... De esztétikailag számomra zavaró.

Olvastam, hogy csak valamilyen lézeres műtét rá a megoldás, és ez sem 100 %-os.

Ez a nedvesség miatt jön ki amúgy? Vagy valami máshoz lehet köze?

Igazából erre most én találtam rá, már korábban is kerestem céltudatosan, de ma újra feljött bennem ez a téma, és a pénisznél találtam rá erre először (a gyk-n).

2016. márc. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!