Segítség, Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Össze vissza vérzek, megjött Február 26.án, megvolt március 1.ig. Aztán március 5.én megint március 8.ig. És örömöre most voltam wc-n és megint! Mi van velem?2016. márc. 16. 21:17
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy baj van a hormonháztartásoddal, de akár szervi eredetű is lehet. Mindenképpen menj el orvoshoz, még ha nem komoly is, mert hosszú távon a sok vérzés vérszegénységhez és egyéb szövődményekhez vezet.
3/5 anonim válasza:
Semmi esetre sem szeretnélek ezzel megijeszteni, de egy rokonomnak, és édesanyámnak is ez volt a tünete, el mentek nőgyógyászhoz és kiderült hogy miómájuk van. Mindkettőjüket műtötték. Neked lehet egyáltalán nincs ekkora problémád, de szerintem nem árt azonnal egy orvos. Tényleg nem riogatásnak szánom, és remélem neked semmi ilyesmi nincs, de azért írom hogy valóban menj el kivizsgálásra.
4/5 A kérdező kommentje:
Nyáron leszek 18
2016. márc. 16. 21:29
5/5 anonim válasza:
Nekem volt hasonló, nekem a hormonjaimmal voltak gondok, de volt cisztám is, talán az is közrejátszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!