Tarkón csomó mennyire kell megijedni?
Figyelt kérdés
Egy hete kb két napig vert a víz mintha lázam lettem volna de láz nem volt. Miután ez elmúlt észrevettem hogy nagyon fàj a nyakam és bal oldalt a tarkómon találtam egy csomót, ami azóta kisebb lett de már nem fáj és még mindig ott van. Tegnap pedig mindkét karom nekiállt fájni, szúró érzés mintha nagyon erős izomláz lenne pedig semmi olyat nem csináltam megemelni is nehéz. Mi lehet ez? L/232016. márc. 16. 07:53
1/2 anonim válasza:
Semmi gond, begyulladt a nyirokcsomó. Nekem is volt ilyen, és kiröhögött az orvos, hogy ezzel a problémával felkerestem. Megpróbálhatod borogatni (hideg vízzel). Inkább csak pihentesd, ne erőltesd a fejkörzést :D Egy hét alatt elmúlik, és mint írtad már kisebb is. Minimálisan, de mindenkinek kiáll, szóval teljesen sima nem lesz :D Ne izgulj, pihentesd, és rendbe jössz! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen háziorvos engem is kiröhögött, hogy ezzel miért kell foglalkozni:D de azért szerintem mindenki megijed ha ilyet talál... szerdán lesz két hete azért ha nem múlik el egy ultrahangra elmegyek csak hogy megnyugodjak:) köszönöm :)
2016. márc. 20. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!