Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj ha így szedtem be a...

Baj ha így szedtem be a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
miután kihagytam egy hetet, nem reggel kezdtem el szedni, hanem délután (így kényelmesebb) lehet belőle baj?

2016. márc. 15. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Ezt beszéld meg a nőgyógyászoddal,mert a helytelen tabletta szedése,terhességhez vezethet,ha nem védekezik a partnered sem gumival!
2016. márc. 15. 10:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi belefér simán, ez csak pár óra csúszás
2016. márc. 15. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezzel még nem lesz probléma, 12 óra csúszás még belefér. Így át lehet pakolni az időpontot, legfeljebb védekezzetek még egy hétig gumival. De nem lesz semmi gond, nyugi.
2016. márc. 15. 11:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem gyakran variálsz, akkor nem baj. Máskor ha 1-2 óránál több a csúsztatás, jobb, ha előbbre hozod a szedést, szóval megrövidíted egy fél nappal a szünetet és nem hosszabbítod. De reálisan így sincs nagyobb kockázat, nyugi.
2016. márc. 15. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:
De könnyedén veszitek a tabletta szedését...Viszont a gumi használata jó dolog mindenképpen,még akkor is ha szedsz fogamzásgátlót!
2016. márc. 20. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha gumit akarsz használni, akkor mégis minek a tabletta, de úgy őszintén? Jó, oké, hogy valaki szeret biztosra menni, de azért ez már túlzás
2016. márc. 20. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Pont azért mert a gumi sem 100%os;-) te úgy gondolod,én így!
2016. márc. 20. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor használj fogamzásgátlót. Most jöhetsz azzal, hogy az sem 100 %-os, de ha valaki normálisan használja, akkor bizony az. Aki mellette teherbe esik, az nem olvasta el a betegtájékoztató és úgy használta (pl. ornáncfű teát ivott mellé, naponta több, mint 1000 mg-os C-vitamint fogyaszt, antibiotikummal együtt szedte stb. stb) vagy nem várta ki a 3 hónapot, amíg beáll a szervezete rá és meg lehet figyelni, hogy "hatott-e".

Szóval az a kb. 1%-os hiba arány ezekből a tudatlanságokból adódnak.

Pont úgy, mint az óvszer esetében. Ha valaki azt is normálisan használja, akkor abból soha az életbe nem fog gyerek születni. A baj ott van, ha valaki béna hozzá, úgy van vele, hogy egy kicsit csináljuk anélkül is, baj nem lesz belőle, vagy béna hozzá, hogy rendesen felhúzza és még sorolhatnám. De ha már fent van és nem lyukas (miért is lenne?), akkor onnan az anyag nem fog átdiffundálni, még akkor sem, ha te vagy az Atyaúristen.

2016. márc. 20. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!