Ma hasznaltam eloszor tampont. Az normalis hogyha leulok nyom? Nem tudom feljebb nyomni de ha jarkalok nem zavar. Valaszaitokat elore is koszi.
Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 08:52
2/11 anonim válasza:
rosszul tetted fel
ha helyesen lenne nem szabadna érezni sem állva sem ülve
3/11 anonim válasza:
Mindenkepp az lehet, hogy nincs elegge fent. De ez lehet azert mert szuz vagy. Addig betet. :)
4/11 anonim válasza:
Nem normális, azt jelenti, hogy nem jól helyezted fel. Olyan nincs, hogy nem tudod feljebb nyomni, azért érzed ezt, mert a hüvelyed nem egyenes; először egyenesen kell felfele nyomni, míg teljesen el nem tűnik, aztán enyhén hátrafele, mert ilyen a hüvely formája.
5/11 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is az a baj valószínűleg, hogy nincs eléggé fent. De ha járkálás közben nem érzed, akkor csak egy kicsi hiányzik. Azt is ellenőrizd, hogy a madzag nem feszült-e be valahova, azt is érezheted így.
6/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2016. márc. 15. 10:08
7/11 anonim válasza:
Nem függ össze azzal hogy szűz vagy, mozgasd valamelyik irányba mert ezek szerint még lehet beljebb tolni. De akkor is lehet érezni ha nagyon kevés a menstruáció.
8/11 anonim válasza:
Szerintem is az a baj hog rosszul van fenn
Neem is van olyan kicsit megmozgatom masik iranyba es utana jo
9/11 A kérdező kommentje:
Es ha keves a folyasom azon hogy lehet segiteni?
2016. márc. 15. 11:10
10/11 anonim válasza:
Hat akkor mar csak keves
Azon nem tudsz segiteni
Az a minnel kozelebb van a vegehez annal kevesebb
Sikerult felhelyezni ugy hogy ne nyomjon ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!