Dienilee szedők tudnátom segîteni?
Még csak 1 hónapja szedem a tablettàt,de azóta szörnyen pattanàsos a hàtam és az arcom,pedig erre kaptam.Màsrészt a melleim körül elkezdett erőteljesen szőrösödni,pedig ott sose volt és emberek közé sincs kedvem menni.
Ezek a tünetek àtmenetiek és utàna javulni fognak vagy szerintetek hagyjam abba a gyógyszert és vàltsak màsra?
Nem akarlak elkeseríteni, de lehet másiktól sem lesz jobb. Nem mindenki bírja a fog. gátlót.
Illetve valószínűleg neked olyan hormonális problémáid vannak, amire nem jó a fog. gátló, endokrinológushoz kéne menned, aki csinálna hormonvizsgálatot.
Illetve a Dienille-t egy pár hónapig szedtem én is, de nem jött be, konkrétan annyira, hogy nem volt tőle vérzésem és igen erős mellfájdalmaim is voltak mellette. Szóval nekem eleve nem jött be.
Eddig Diane 35-t szedtem,azzal nem volt semmi problémàm és a bőrömön is nagyon sokat segìtett. Tartottam egy 5 hónapos szünetet vérvizsgàlat meg ilyenek miatt. És ezt irta fel a doki,mert alacsonyabb hormontartalmú.
Endokrinologiai hormonpanelen is voltam,ahol kiderült,hogy magas az androgén és a DHEA is,bar az meg normal tartomanyon belul van/volt epp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!