Kisajkakon belüli HPV (? )
Nem találtam a kérdésemre megfelelő választ, ezért úgy gondoltam, hogy külön felteszem.
Már egy éve jelentkeztek ilyen kis kinövések, ami miatt kétszer is voltam orvosnál, de egyikük sem vette észre. Az egyik orvos közölte, hogy biztos én nem ismerem az anatómiát, pedig direkt mutattam is neki, hogy kisajkakon belül helyezkednek el. Azt mondtam, hogy jól van... csak tudom, hogy a nyálkahártyának simának kell lennie, és nem pedig érdesnek.
Alapból utálok nőgyógyászhoz járni, de elkezdtem aggódni, mi van ha ez átmegy a hüvelybemenetre és onnan pedig szépen felfelé menni fog a méhnyakig. Úgy vettem észre, hogy nem annyira terjed, de ugye ez cseppet se vígasztal, tekintve hogy gyönyörű kis rákot lehet vele összeszedni.
Igazából tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy kinél kezdődött hasonlóan és végül hogyan végződött... Szűrésen még sosem voltam, és igazából azért nem mentem eddig, mert ahhoz képest, hogy éltem már nemi kapcsolatot, eléggé szűk vagyok és alapból az egész vizsgálat nem az, hogy kellemetlen hanem fájdalmas.
Nem értem, hogy, miért kell félni a nőgyógyászoktól.
Elmész egy rákszűrésre (ami évente ajánlott, a nemi élet kezdésétől!!)ami kellemetlen, nem is fájdalmas... Ha a szexet bírod, ebbe sem halsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!