Fura szag árad "lentről"?
Szóval a farmeron át érzem a furcsa szagját a ....-nak.
A szagot az élesztő szagához tudnám hasonlítani.
Ha odanyúlok ,érzem a nedvességet is. Folyásom van ,VISZONT nem viszketek. Mi ez? Valami házi praktika?
15/lány
1. Kéne mosni és hüvelyöblítőt használni.
2. Gumival qhúrni.
3. Nődokival kikezeltetni,mert valszeg gomba.
Úristen, 2 te már nagyon intelligens vagy! Természetesen reggel, este mosom! Borotválom, szorult belém egy cseppnyi igény.
És nem tudom, hogy honnan veszitek, hogy nemi életet élek. Ez lenne a mai világban a normális, hogy 15 évesen szeretkezek? Nagyon levagyok maradva, úgy tűnik. Még csókom sem volt..na de mindegy :) uszodába sem jártam, már 2 éve. Se strandra. Semmi olyan hely. Fogalmam sincs honnan szedhettem össze.
Muszáj dokihoz menjek? Édesanyámnak szóltam már róla, de szerinte meg hülyeség... Szóval vele nem megyek sokra.
Esetleg valami ülőfürdő segíthetne? :)
Kamillás vagy esetleg cickafafkos ülőfürdő segíthet.Nem lehetséges,hogy alergiás reakciót válthat ki az öblítő amit használtok?
Szerintem ezzel ne menj még el orvoshoz.Esetleg 2 héten át tartsd a cickafarkos kúrát,aztán ha nem javul akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!