Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fura szag árad "lentről"?

Fura szag árad "lentről"?

Figyelt kérdés

Szóval a farmeron át érzem a furcsa szagját a ....-nak.

A szagot az élesztő szagához tudnám hasonlítani.

Ha odanyúlok ,érzem a nedvességet is. Folyásom van ,VISZONT nem viszketek. Mi ez? Valami házi praktika?

15/lány

2016. márc. 13. 15:24
 1/8 Papi Gonzales válasza:
nőgyőgyász...
2016. márc. 13. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:

1. Kéne mosni és hüvelyöblítőt használni.

2. Gumival qhúrni.

3. Nődokival kikezeltetni,mert valszeg gomba.

2016. márc. 13. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Elég valószínű, hogy összeszedtél valamilyen bacit vagy gombát. Egyértelműen nőgyász, elkerülendő a súlyosabb következményeket.
2016. márc. 13. 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Sőt ha valakivel van nemi kapcsolatod, nem árt ha elkísér, mert akkor valószínűleg neki is kezelésre lesz szüksége, ha nem akarjátok egymásnak oda-vissza adogatni.
2016. márc. 13. 18:56
 5/8 A kérdező kommentje:

Úristen, 2 te már nagyon intelligens vagy! Természetesen reggel, este mosom! Borotválom, szorult belém egy cseppnyi igény.

És nem tudom, hogy honnan veszitek, hogy nemi életet élek. Ez lenne a mai világban a normális, hogy 15 évesen szeretkezek? Nagyon levagyok maradva, úgy tűnik. Még csókom sem volt..na de mindegy :) uszodába sem jártam, már 2 éve. Se strandra. Semmi olyan hely. Fogalmam sincs honnan szedhettem össze.

Muszáj dokihoz menjek? Édesanyámnak szóltam már róla, de szerinte meg hülyeség... Szóval vele nem megyek sokra.

Esetleg valami ülőfürdő segíthetne? :)

2016. márc. 13. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Kamillás vagy esetleg cickafafkos ülőfürdő segíthet.Nem lehetséges,hogy alergiás reakciót válthat ki az öblítő amit használtok?

Szerintem ezzel ne menj még el orvoshoz.Esetleg 2 héten át tartsd a cickafarkos kúrát,aztán ha nem javul akkor.

2016. márc. 13. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Végy egy ilyet,és ecettel vagy sokkal inkább hidrogénperoxiddal öblítsd.

Komolyan!

2016. márc. 13. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez a serdülés velejárója.Ahogy kamaszodsz nem csak "fent" leszel szagos,hanem "lent" is.Elmúlik idővel.Ha nagyon kellemetlen/és gondolom az/akkor parfümmel picit a hasad alatt fújd be a nadrágodat és valószínűleg nem okoz kellemetlen perceket.:)
2016. márc. 13. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!