Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vérzem a nőgyógyászati vizsgál...

Vérzem a nőgyógyászati vizsgálat után. Ugye nem lett semmi komoly bajom?

Figyelt kérdés

Kenetet vett az orvos,kitapogatta a méhem,nem fáj,csak utána vettem észre ,hogy enyhén vérzem.Ugye nem lesz semmi komoly bajom?

21 l

2010. ápr. 2. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:
68%

valószínűleg megsértette a hüvely falát.

nem lesz semmi bajod 1-2 nap és elmúlik.

2010. ápr. 2. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem a hüvely falát sértette meg, dehogy! A méhnyakrák szüréskor spatulával lekapar egy réteget a méhnyak felületéről, ugynais sejtmintát vesz ahhoz, hogy megnézze mikroszkópon, hogy vannak-e kóros sejtek. Ez pici vérzéssel jár, mivel apróbb sérülés, mindenkinek vérzik utána, nekem legalábbis mindig vérzett egy pár cseppet. Estig kijön, aminek ki kell, holnapra már nem lesz semmi. Ne izgulj!

25/L

2010. ápr. 2. 13:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is vérezni szokott, ez normális, ha nem vérzik nagyon... De csak pár cseppnek szabad lennie...
2010. ápr. 3. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!