Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg rosszabbak a női...

Tényleg rosszabbak a női nőgyógyászok?

Figyelt kérdés

Nem egy ismerősöm panaszkodott már, hogy mennyire bunkók és lekezelőek.

Más tapasztalat?

Fontos lenne..

2016. márc. 8. 17:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mitől lennének rosszabbak? Milyen szempontból rosszabbak? Szakmailag? Viselkedésben a beteggel? Fájdalmas vizsgálat?

Teljesen emberfüggő! Mindkét nemnél van ilyen és olyan orvos is. Több nőorvosnál voltam már, egyáltalán nem a nemén múlott a vizsgálat milyensége. Legelőször nőhöz mentem, ő nagyon óvatos volt, de a szexuális problémámat nem tudtam vele megbeszélni. Ezután egy pasihoz mentem, aki kiváló volt szakmailag és emberileg is, viszont iszonyú fájdalmasan vizsgált. Ezt nem bírtam, továbbmentem. Újra nőhöz, aki szakmailag nem volt jó. Most megint férfinél vagyok, aki mind szakmailag, mind emberileg oké és óvatosan is vizsgál.

2016. márc. 9. 23:41
 12/19 anonim ***** válasza:
25%

"de itt ez egy speciális terület, amihez a nők alapból jobban kell hogy értsenek"

Ekkora badarságot is régen olvastam.

2016. márc. 10. 00:19
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

"de itt ez egy speciális terület, amihez a nők alapból jobban kell hogy értsenek"

abszolút igaz!

Az úszást is jobban tudja oktatni az aki úszik is, mint az aki még csak vízben se volt soha, de minden könyvet átolvasott ami kötelező volt a vizsgához.

2016. márc. 11. 08:19
 14/19 anonim ***** válasza:
60%

Ez így igaz! Repülni is inkább a sastól tanulnék, mint a kígyótól!

Na szóval a női nőgyógyásznak csak előnye lehet valóban a férfival szemben, hátránya semmi.

Hogy esetleg emberileg milyenek, az meg egyéni dolog.

2016. márc. 11. 08:29
 15/19 anonim ***** válasza:
31%
Elég nagy a sötétség a fejekben.
2016. márc. 11. 08:48
 16/19 anonim ***** válasza:
35%
Én még mindig nem értem azt a hatalmas előnyt..! Szakmailag nem jelent előnyt, emberi dolgok meg személyfüggőek teljesen.
2016. márc. 11. 10:07
 17/19 anonim ***** válasza:
12%
Voltam olyan női nőgyógyásznál, aki sem empatikus, sem óvatos nem volt. Nekem nem úgy tűnt, hogy azért mert ő is nő átérzi a problémáimat és bele tudja képzelni magát a helyzetembe.
2016. márc. 11. 12:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Miért lennének rosszabbak?

A női fogorvosok talán rosszabbak mint férfi kollegáik?

Általában kevésbé kínos elöttük terpeszteni, ezért szeretik sokan inkább a női dokit.

2016. márc. 13. 07:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Dehogyis rosszabbak!! El ne hidd!
2016. márc. 19. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!