Ilyen esetben hova dobnád a használt tampont?
A páromnál külön van a wc és a fürdőszoba. Két kuka van, egy a konyhában, és egy kicsi a fürdőszobában. Gyanítom jobban díjazná ha a fürdőben lévőbe dobnám, viszont azt biztos ritkábban üríti és nem akarom, hogy odabüdosödjön. Meg hiába csomagolom be (3-4 kocka) wc papírba, az van hogy átvéresedik és úgy undi.
A kukát nem tudom én kiüríteni, mert azt se tudom hol a nagy kuka, meg kulccsal nyílik,és múltkor se hagyta, hogy én vigyem le a szemetet.
Ki az ablakon! Majd valami macska elviszi...
Slozin nem tudod lehúzni? Én mindig lehúzom és egyszer sem dugult el.
Köszi a válaszokat!
Megoldódott. Tudta hogy megvan és önként mondta, hogy használjam a fürdőszobait.
Már épp akartam írni, hogy szerintetek vajon miért van a fürdőszobai kuka?
Ha valaki bárhol kukát helyez el a lakásban, azzal nyilván tisztában van hová is rakta, illetve ott milyen jellegű "szemét" kerülhet bele, így ennek megfelelő gyakorisággal űriti is.
Viszont egyetértek abban, ha bizonytalan az ember inkább kérdezzen rá nyugodtan, hiszen ez pontosan olyan természetes jelenség amiben semmi ciki nincs.
6# egy férfi lakásában a fürdőszobai kukában ilyenek vannak:
Fültisztító pálca, zsepi, üres tusfürdős doboz, wc papír guriga stb,amiket nem kell hamar kidobni.
Attól hogy ott van a párja, az sem jelenti azt hogy folyamatosan tampont dobál bele, mert csak ritkán menstruálni....
Ez igaz, de ha a párom van nálam őróla biztosan fogom tudni, hogy menstruál-e éppen avagy sem! :) Ha pedig igen, akkor feltehetően szegénykémnek valahová tennie kell a "használt" betétet, vagy tampont, ezért a távozása után, vagy másnap ellenőrizném a fürdőszobai kukát is!
A lényeg az, hogy nem kell emiatt kellemetlenül érzened magadat, hiszen ez egy ugyanolyan természetes folyamat mint a WC-zés. Ha pedig nem egyértelmű valami, meg lehet beszélni, vagy lehet jelezni, ami nyilván megértő fülekre talál, mint ahogyan - írásod szerint - történt is valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!