Endikrinológiára kell beutaló?
Köszönöm a segítséget!
Azt esetleg nem tudod milyen jellegü vizsgálatokra számíthatok? (hormonzavarral mennék)
Ha szakrendelés akkor kell beutaló és hosszú várólista van, főleg első vizsgálatra, nekem 1 év lett volna bejutni. Ha magánrendelés akkor nem kell, időpontot kérsz és max pár hét és fogad. De lehet aznap, attól függ. Én a magánt azért választottam, mert valóban foglalkozik velem, 3 hónap alatt helyretett, bármikor elérem telefonon, ha gond van. (5ezer volt az első vizsgálat, utána csak 3-4ezer, attól függ mennyi idő)
A háziorvos nem vizsgál meg, meghallgatja a panaszaid és elküld papírral.
Az endokrinológus beszélget veled, minden adatodat felveszi, ha van korábbi leleted vidd el, pulzust mér, felkészülten menj, menzesztől a szőrösödésig, a család többi női tagja, stb. attól függ mi a tüneted. Ez után elküld vérvételre, UH-ra attól függ mi a gond és utána van a kielemzés amikor minden megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!