Késik a menstruációm, de a terhességi teszt negatív. Mi lehet az oka?
Van egy appom, abban vezetem a cikusom azóta, hogy 10 év folyamatos szedés után abbahagytam a fogamzásgátlót (tavaly április óta nem szedem), és aszerint már 5 napja késik. Mivel a ciklusaim 26-30 nap között ingadoznak (ez amúgy normális, nem?), nem tudom, hogy nem a legutóbbihoz viszonyítja-e, amikor is előbb jött meg a kelleténél, de mindenképp késik már. Ma reggel csináltam tesztet, de sajnos negatív. Nem tudom, mi lehet a baj.
Egyébként tavaly a tablettaelhagyás után 20 nap késéssel, de megjött, azóta pedig magától szépen beállt, ezért azt gondoltam, egészséges vagyok, csak idő kérdése, hogy összejöjjön a baba. Így már kezdtem örülni, hogy terhes vagyok, de a teszt eléggé letört és aggódom. (Dokihoz csak hónap végén tudok menni elvileg. :-/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!