Kinek milyen tapasztalata van a Gynoflor hüvelytablettával kapcsolatban?
első voltam. az én történetem egy kicsit hosszabb és összetettebb. valószínűleg eleve erősebb mennyiségű valamennyiünk hüvelyváladék-termelése, de a benne levő anyag normális.
szóval, nekem voltak urológiai problémáim, elkezdték antibiotikumokkal kezelni, és volt nőgyógyászati felfázásom. Ezt elkezdték kezelgetni, és felborult a szervezetem egyensúlya. Innentől kezdve állandó gondjaim voltak: hol gombás, hol bakteriális fertőzésem volt. Volt olyan, hogy a doki a leleten feltüntetett antibiotikumokon elkezdett sorba menni, hogy szedjem végig, mert már hónapok óta véreset pisiltem. A patikus szólt, hogy ezt azért így már nem kéne kiváltani...
Szóval, ennek az orvosi felelőtlenségnek, keresztbe kezelésnek köszönhetően állandóan, kb. 5-6 évig volt ilyen problémám, aztán belefáradtam, és azt mondtam, többet nem megyek hozzájuk.
Ezután kiderült, hogy cukorbeteg vagyok, és ez is okozta a fertőzésre való hajlamot, illetve a gyógyulásra való képtelenséget. Végig ott volt a leleteken, de ezek a barmok nem szóltak. (Sajnos, a diabetes okoz múlni nem akaró gombás fertőzést.)
Amióta a diabetesem kezelve van, semmilyen fertőzésem nem volt. Többször voltam kivizsgáláson, de semmi. Járok úszni - és semmi.
A hasam viszont, ami miatt eleve elkezdtem ezt az egészet, továbbra is fájt: komoly alhasi problémák, mintha fel lennék fázva. Tavaly olyan súlyos volt, hogy elmentem egy másik nőgyogyóhoz, aki az életben először azt mondta, hogy ez nem nő-, hanem belgyógyászati probléma. És lőn! Kiderült, hogy IBS-em van, és az okozza a fájdalmat. Nem a petefészkem, hanem a vastagbelem fáj...
Szóval, ezt a másfél évtizedes megalázó tortúrát ezért kellett végigjárni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!