Miert van az hogy reggel elmegyek wcre (nem pisilni) es utana neha olyan puffadt vagyok meg kikene engednem egy kis levegot?
Ez tök hülyeség, nyilván éjjel nem evett!
A reggeli bélmozgás a felkelés után hamar beindul, ez azért van , mert éjjel nyugalmi állapotba a szervezet az alapfunkciókat látja csak el, de amikor felébredsz és mész pár métert , akkora belek és a vesék is aktívabbak lesznek, éjjel pedig csak emésztés volt..renben van így a dolog, menjkia wc-re és intézkedj, plusz örülj, ha nálad így van egyből..sok ember szenved, hogy felkel, nem indul el semmi folyamata, aztán amikor beér a munkahelyére, akkor aztán minden menne, csak a kényelmetlenség miatt visszatartják, így egész nap szenvednek a gázoktól.
Volt egy ilyen kollegám aki rendszerint érkezés után beült a wc-re, először csak sápadozott, aztán rájöttem hogy ez a baja, és szóltam, hogy minden reggel ha ilyen baja van késhet, vagy menjen itt a dolgára én addig tartom a frontot. Azóta sokkal jobban teltek a napjai, tehát ami ki akar jönni annak ki kell.
Ez ami neked van nem egy probléma, amit meg kell szüntetni, hanem egy jól működő szervezet..a puffadás pedig múlhat akár a kenyérfélén is amit vacsorázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!