Hogyan hozzam előrébb a menstruációmat? 13 vagyok vagyok már 2 éve fehérfojásom van de még sehol semmi?! Ez normális? Nektek mikor jött meg?
Figyelt kérdés
2016. febr. 26. 21:05
1/8 anonim válasza:
Ismerek olyat akinek 18éves korában jött meg.
Nekem 14.
Nyugi ez teljesen normális és igen még akkor is teljesen normális hogyha mindenkinek az osztályban(természetesen lányokra értem) már megjött csak neked nem.
2/8 anonim válasza:
Ez teljesen normális, ne aggódj ezen. :)
Nekem 13 évesen jött meg, de pl. barátnőmnek csak 16 évesen. Semmivel nem vagy elkésve.
20/L
3/8 anonim válasza:
Addig örülj amíg nem jön meg. Én pont most menstruálok, ilyenkor nem tudok kimozdulni az ágyból, csak fekszem.
Sulis éveim is így teltek el, minden hónapban 6 napot voltam otthon, mert hánytam és gorcsoltem.
4/8 anonim válasza:
Fogpiszkáló lehetsz. Amíg nincs elég hasi zsírszöveted, nem is fog megjönni. :)
5/8 anonim válasza:
Nem vagy lekésve semmiről és addig örülj amíg nincs:D Nekem 13 évesen jött meg amúgy.
6/8 anonim válasza:
17 éves korig teljesen normális ha megjön.
7/8 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat !
2016. febr. 27. 09:25
8/8 anonim válasza:
nekem 14 évesen jött meg a tesómnak 16 a legjobb barátnőmnek 15. van ilyen mi is nagyon vékonyak vagyunk. de semmivel nem vagy elkésve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!