Ez lehet nemi herpesz?
Kb 2 éve vannak a kisajkaimon ilyen kis "buborékok". Nem nagyok. Soha nem fájt /viszketett
Viszont most hallottam róla, és nagyon úgy tűnik, hogy nemi herpeszem van. Viszont szexuális életet nem élek, szóval nemi úton nem terjedhetett. A számon sem volt soha herpesz.
Ezt hogy lehetne eltüntetni, lehetőleg házilag
14 éves lány vagyok.
Az nem herpesz lesz.
Szerintem az normális lehet úgy ahogy van, ha semmi más tüneted nincs.
Köszönöm a válaszokat! Egyes :ne haragudj, képet nem mutatok, legalábbis sajátot nem, de ehhez hasonló a kisajkam, vagyis ilyen van rajta: [link]
Olyan mint az első képen. A kisajkaim színe pedig ilyen sötét, barnás, szürkés, nem is tudom milyen színű..
Nagyon szégyellem magam miatta, teljesen elveszi az önbizalmam.
Nem haragszom, de láttatlanban továbbra is nehéz segíteni, csak találgatni tudok. Még mindig az a véleményem, hogy - egyéb tünetek hiányában - nem nemi herpeszed van. Amit mutattál képet akár "Fordyce foltok" is lehetnek, amik lényegében a faggyúmirigyek visszatartott váladéka miatt keletkező "buborékok". Ezek teljesen ártalmatlan dudorok (elváltozások), melyek idővel maguktól megszűnnek. Oka lehet a pubertáskori hormonális változások is.
Ehhez nem hasonlít jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!