Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. S. Csak normál menstruác...

S. O. S. Csak normál menstruáció, vagy valami nagyobb baj van?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok,3 napja vesztettem el a szüzességem(mivel nagyon szeretjük egymást a barátommal,meg már régóta együtt voltunk és felkészültnek éreztem magam,szóval ha lehetne,lelkifröccsöt nem kérnék)véreztemis,de estére el mult.NÉztük a gumit,ki volt szakadva és mondta barátom hogy kicsi sperma be is ment.

Aztán másnapenyhén barna (szagtalan) folyásom volt,barátom mondta hogy vesz nekem tesztet meg 72 órás tablettát(ezt még tegnap mondta,azóta lemondtunk a tabirol mert nem szeretnék még szedni ilyet meg amugy se szedhetnék még szerintem).Mondta hogy védőnőtöl hallotta hogy ha beleülök egy kád forró vízbe,nagy esély van rá hogy elmegy a baba,ha van is(én az abrtusz ellen vagyok,de még egyetemre is akarok menni,meg ilyen fiatalon fel sem tudnám nevelni :( ) Tegnap este ezt a forró vizeset meg is csináltam.Ma mikor hazajöttem sulibol,akkor láttam,hogy barna a bugyim.....először azt hittem hogy csak meg fog jönni,de lehajtottam a wc ülőkét,ráültem és felraktam a lábam,akkor láttam hogy nagyon vérzek és ilyen takony szerű nyúlós valami ami véres,vagyis a vér ugy folyik meg nyúlik mint valami takony (bocsi a kifejezésért nem tudtam jobban fogalmazni) raktam be betétet,és iszonyatosan folyik.... nagyon félek hogy valami baj van.. :( ELvetétlem volna,(ha ennyi idő alatt megfoganhatott e,amit kétlek)vagy csak menstruáció?? :(

Normális válaszokat köszi.

2016. febr. 22. 16:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az derék...
2016. febr. 22. 17:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Előtte menstruáltál már egyáltalán?
2016. febr. 22. 19:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Szólj anyukádnak, és menjetek el az ügyeletre! Ha ilyen súlyos vérzésed van ennyi idősen, akkor ez nem normális.
2016. febr. 22. 20:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Biológiailag éretlen voltál egy testi kapcsolathoz. Ehhez most doki kell, hogy megnézzen!
2016. febr. 22. 21:10
 15/17 A kérdező kommentje:

6# 1 hét mulva kellett volna megjönnie,és általában 8-9 napig tart és közepes vérzésem szokott általában lenni.

12# igen,lassan 2 éve h menstruálok :)

Többieknek köszi a választ,sokat segítettetek majd írom a fejleményeket :)

2016. febr. 22. 22:16
 16/17 A kérdező kommentje:
most már legyengült,anyum rákérdezett h szűz vok e még, én elmondtam neki és megértő volt :)
2016. febr. 25. 21:48
 17/17 BlackLove ***** válasza:

csináltál teszetet?

Anyukád ki sem akadt? Kicsit se? Huha, szerencsés vagy

2016. febr. 25. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!