Menstruációkor fel lehet puffadni akkorára, mintha terhes lennél?
Figyelt kérdés
Van közületek is olyan, akinek az alhasa ilyenkor nagyon felpuffad?2016. febr. 22. 14:46
1/10 anonim válasza:
Szia! Igen, de ne ijedj meg tőle, ez természetes. Valakinek kevésbé, másnak nagyon. Mint egy 3 hónapos terhes. :) Ez van. Nadrágomat sem lehet ilyenkor begombolni. Kitartás! Judit
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Már nagyon megijedtem, mert nagyon fel vagyok puffadva és már a menstruációm utolsó napján tartok. Eddig sosem volt ekkora,vagy talán nem fordítottam akkora figyelmet felé. Remélem elmúlik.
2016. febr. 22. 18:58
3/10 anonim válasza:
Jajj nekem mint egy lufi olyan szokott lenni! Sajna ez vele tud járni... Addig örülj, amíg nem a hányinger folytogat, mint most èpp engem... Két nap múlvára vàrom:(
4/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom, kitartást :/
2016. febr. 22. 20:12
5/10 anonim válasza:
Szia! Általában úgy tudom meg hogy 1-2 nap múlva megjön, amikor megnő a pocim. Utána is 2-3 nap míg lemegy. Jaja, a hányinger is erősen jelzi előtte héten és közben.Kitartás! Judit
6/10 anonim válasza:
Én meg büdöset pukizok mikor megjön ,nem tudom ez mitől van ...
7/10 A kérdező kommentje:
Nekem még mindig nem lohadt le a hasam,pedig 2 napja elmúlt a menzesz. Ez mitől van?
2016. febr. 25. 16:19
8/10 anonim válasza:
Ha 5-6 napnál tovább nem húzódik le, több lehetőség van. 1, a kelleténél gázosabbak vagyunk, egy kis tornával, guggolással, előrehajolással ki lehet küszöbölni.
2, hőemelkedésed figyeld meg. A melledet is, ugyan olyan érzékeny mint menstruációkor vagy előtte? Ez esetben érdemes elmenned nőgyógyászatra. Jobb ha akkor megnéz hogy lássa mitől van. Hogy a hormonok dolgoznak-e tovább mint kéne, vagy valami más az oka. A lényeg, hogy érdemes megnézetni. Csak ultrahanggal megnézi és tanácsot ad, mit tehetsz a későbbiekben, hogy ne legyen kellemetlen. Judit
9/10 A kérdező kommentje:
A mellem nem volt menstruációkor sem érzékeny, most sem az,nem is duzzadt. A hőm pedig olyan,mint amilyen volt. Semmi tünetem nincs,még 1 kgt is fogytam,de a hasam akkora,mint egy lufi.
2016. febr. 27. 10:55
10/10 anonim válasza:
Ez esetben a könnyebb verziót fogtad ki. Bár fiatalabb koromban nekem sem voltak ilyen erős jelző tüneteim mint most páréve vannak. Megkérdezhetem hány éves vagy? Azt mondom menjél el a nőgyógyászhoz ha a hét elején sem megy le a puffadás. Biztos ami biztos... Ultrahangos vizsgálattal pik-pak meglátja mitől vagy felfújódva. Szia! Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!