Miért rövidülnek a ciklusaim?
Figyelt kérdés
15éves vagyok, 11éves koromban jött meg először. Akkor olyan 26 napos ciklusaim voltak, aztán szépen beállt 28naposra. Ez két évig így ment, és most a harmadik alkalommal jön meg a 23.napon. Sőt, múltkor a 21.en jött meg. Lehet, hogy azért van, mert fiatal vagyok és nem állt még be rendesen, nem tudom. Mit javasoltok?2016. febr. 22. 11:31
1/1 anonim válasza:
Ennyire fiatalon még normális, hogy változik a ciklus, ha más probléma nincs, akkor egyáltalán nem kell aggódni. Azt érdemes megfigyelni, hogy mennyire vagy stresszes helyzetben előtte, mert az valamennyit változtathat azon, hogy mikor jön meg. Vagy egy utazás, váratlan élethelyzet is befolyásolhatja. Ezekre figyelj oda, mielőtt megjön, és ha megfigyeled, "megtanulod" magad, nem nagyon érhet meglepetés. De még egyszer: aggodalomra semmi okod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!