Abba hagyjam a fogamzasgatlo vagy ne?
Figyelt kérdés
Nem tudom h melyikkel teszek az egeszsegemnek tobbet. Ha abba hagyom a fogamzasgatlo szedeset vagy sem. Lassan egy eve szedem. Viszont attol felek h nem lehet par ev mulva gyermekem. Erre mekkora az esely? Szerintetek jobban teszem ha abba hagyom mindenfele szempontot beleertve vagy nyugodtan szedjem tovabb es ne gondolkozzak a rossz dolgokon?2016. febr. 21. 20:28
1/1 anonim válasza:
Attól függ mikor szeretnél gyereket. Én nőgyógyásszal és endokrinológussal beszéltem, mindkettő azt mondta, hogy amikor gyereket akarok, akkor előtte fél évvel hagyjam abba. Addig nem kell, főleg ha gond lenne ha becsúszna.
Nekem cisztáim vannak, ez a kezelés addig, megvizsgáltak, de megnyugtattak, nagy esélyem van arra hogy természetesen sikerül majd a baba, ha nem akkor is elég lesz egy kis stimulálás. Ha nincs cisztád és miután abbahagyod, csinálsz egy tisztítókúrát, cickafarktea és társai, akkor jó esélyed van! :) A legtöbb barátnőm a gyógyszer után pár hónappal babát vártak.
Ha nem akarsz sok hormont akkor a Nuvaring is jó megoldás. Én is arra tértem át a sok hormon miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!