Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehetnek a fájdalmaim?

Mitől lehetnek a fájdalmaim?

Figyelt kérdés

Elképzelni nem tudom, hogy mi lehet a baj. Időről időre előfordul, hogy iszonyatos égető-szúró fájdalmat érzek a hasamban és a hüvelyemnél. Először csak tompán érzem, de egyre erősödik, és egyszer csak elmúlik. Van, hogy hónapokig nem jelentkezik semmi fájdalom, utána pedig gondol egyet, és újra megjelenik. Olyankor kiegyenesedni sem tudok rendesen.

A fájdalom általában jobb oldalon kezdődik, és folyamatosan kiterjed a bal oldalamra, majd a hüvelyemhez, de van, hogy az egész hasam lángol. Néha nap közben, de leggyakrabban este jelentkezik. Az időtartama is változó. Van, hogy csak 10 percig tart, de előfordul, hogy egy órán át szenvedek. (Ez eddig csak egyszer fordul elő szerencsére, és végül sikerült elaludnom, reggelre pedig elmúlt)

Még szűz vagyok, ezért 100% hogy nem vagyok terhes, vagy egyéb nemi úton terjedő betegség sem jöhet szóba.

2016. febr. 21. 18:52
 1/1 anonim válasza:
Érdemes volna elmenned nőgyógyászhoz. Ultrahanggal megnézi, és felír valamit, néha fogamzásgátló is segít. (még ha nem is használod ki),olyan anyagot tartalmaz, ami segít ezeket elmulasztani. Bármi okozhat ilyen tüneteket, akár csak egy ciszta is. De jobb ha minél előbb megnézeted, nehogy komoly gond legyen. Jobbulást! J.
2016. febr. 22. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!