Viktoria1978 kérdése:
Gyomortajeki fajdalom menzesznel. Miert?
Figyelt kérdés
Szüles ota most jött meg masodjara a menzeszem, mar kb 2 hete a gyomorszajamnal ill bal oldalt közepen faj a hasam. Most megjött normalisan, gyenge vagyok, szedelgek, es ugyanugy baloldalt ill közepen faj, nem ugy ahogy regebben, alul ahol a nöi dolgok vannak. Szüles utan a köldökömet nem a helyen ereztem hanem el Volt tolodva balra, ezt a doki is nezte, de mikor kijöttem visszatert a helyere. Most arra gondolok, hogy csak nincs a mehem ott ahol kellene, ezert nem ott erzem a menzesz fajdalmakat? Mit gondoltok?2016. febr. 17. 13:40
1/1 anonim válasza:
egy ilyen volumenu kerdest nem idegenektol kellene feltenni a gyakorin, hanem egy szakorvosnal vizsgalat mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!