Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati magánrendelés...

Nőgyógyászati magánrendelés hogyan működik?

Figyelt kérdés
Nagyon tudatlan vagyok a témában úgyhogy bocsánat előre is. 20 éves vagyok és úgy gondoltam elmegyek rákszűrésre,1 hónap múlva mentem az eredményért de az nem lett negatív, az orvos nem nagyon tájékoztatott csak mondta hogy ismételjük meg 3 hónap múlva és hogy nem kell rosszra gondolni,nyugodjak meg. Most telt le a 3hónap de inkább magánrendelésre mennék. Hogy mennek ott a dolgok?fizetés pl hogy működik? van valami recepció vagy az orvos mondja az árat és neki kell fizetni?

2016. febr. 16. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Amennyire hallottam mindenhol más. Mindenképpen előre jelentkezz be, gondolom ez evidens. A bejelentkezésnél nyugodtan kérdezz rá, hogy milyen anyagi vonzata lesz a dolognak, szerintem nem lepődnek meg, senki nem mászkál sok készpénzzel a zsebében.

Viszgálat végén megkérdezheted a dokit, ha nem mondja magától, kérdezd meg mennyivel tartozol, ha nála szokás fizetni, akkor mondani fogja, ha a recepción, akkor meg megmondja, hogy a recepción.

Nem tudom mennyire gyakori, de vannak olyan helyek, ahol "előre" fizetsz (mikor odamész és megmondod ki vagy, kihez jöttél)

2016. febr. 16. 23:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig magán nőgyógyászhoz járok.

-kinéztem egy dokit aki szimpatikus volt

- felhívtam telefonon, és elmentem a rendelőjébe.

- az recepción kértem időpontot, ott tájékoztattak az árakról.

- a megbeszélt időpontra visszamentem, és vittem pénzt.

- a vizsgálat után, közölte az asszisztensnő az árat, amit már korábban is közöltek.

- lehet kártyával és készpénzzel is fizetni, bár ezt előre megkérdeztem, mert sok helyen nincs kártyás fizetési lehetőség.

- A fizetéssel az asszisztensnő foglalkozik.

2016. febr. 17. 00:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahova én járok, oda nem kell bejelentkezni. Egy héten 3-szor rendel, délutánonként. Bemész, húzol egy sorszámot, kivárod a sorod, megvizsgál, megkérdezed mennyivel tartozol és fizetsz a dokinak. Egyedül dolgozik, nincs asszisztense.
2016. febr. 17. 00:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahol én voltam, ott sem kell időpont, bementem a rendelőintézetbe, érkezési sorrendbe fogad, először egy kisebb helységben az asszisztenssel beszéltem, ő egy lapra ráírta a nevemet, tajszámomat, címemet, ekkor kellett fizetni, majd behívott a doki. Egyedül volt bent. Megvizsgált, beszéltünk, felírta a gyógyszert és mehettem. Eredmény egy hónap múlva van.
2016. febr. 17. 10:16
 5/5 anonim ***** válasza:
3-as és 4-es!Megírnátok,hogy ti melyik dokihoz jártok,ahol nem kell bejelentkezni.Köszi
2016. febr. 18. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!