Nőgyógyászati magánrendelés hogyan működik?
Amennyire hallottam mindenhol más. Mindenképpen előre jelentkezz be, gondolom ez evidens. A bejelentkezésnél nyugodtan kérdezz rá, hogy milyen anyagi vonzata lesz a dolognak, szerintem nem lepődnek meg, senki nem mászkál sok készpénzzel a zsebében.
Viszgálat végén megkérdezheted a dokit, ha nem mondja magától, kérdezd meg mennyivel tartozol, ha nála szokás fizetni, akkor mondani fogja, ha a recepción, akkor meg megmondja, hogy a recepción.
Nem tudom mennyire gyakori, de vannak olyan helyek, ahol "előre" fizetsz (mikor odamész és megmondod ki vagy, kihez jöttél)
Én mindig magán nőgyógyászhoz járok.
-kinéztem egy dokit aki szimpatikus volt
- felhívtam telefonon, és elmentem a rendelőjébe.
- az recepción kértem időpontot, ott tájékoztattak az árakról.
- a megbeszélt időpontra visszamentem, és vittem pénzt.
- a vizsgálat után, közölte az asszisztensnő az árat, amit már korábban is közöltek.
- lehet kártyával és készpénzzel is fizetni, bár ezt előre megkérdeztem, mert sok helyen nincs kártyás fizetési lehetőség.
- A fizetéssel az asszisztensnő foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!