Egy lánynak hány kilónak kellene lennie 12 évesen ha 157 cm-es?

10 én vékony testalkat vagyok,nem volt gondom a súlyommal!
Szítkozodást hagyjad már ,neked lehet bajod ha más véleménye ennyire kiakaszt!:-)
Kérlek szêpen én ezt láttam,akik 15-16 évesen 65 kg-sak voltak már,annyit nyomtak mint egy felnőtt nő,és pár suliba jártam bizony ugyanúgy mint a vékonyabbak híztak és teltebb idomúak lettek.
Nézd mindenki hízni szokott mind általános iskolás,mind középiskolás kora után,ott komoly baj lenne ha egy normál testalkatú 25-30 körülni nő ugyannyi kg lenne mint 13 évesen.
12 éves gyereket ne hasonlísd össze felnőtt nők súlyával.Nem kell egy 12 êvesnek annyit nyomnia mint egy felnőttnek!
Semmi baj nincs ha vékony egy általánis iskolás gyerek,idővel nőiesedni fog,kikerekedik,mellesedik,combosodik,a csontjai vastagodnak,megváltozik a teste!!!Szóval nem kell annyit nyomnia mint egy felnőttnek,semmi baj nincs ha vékonyka.

De van baja. Ha duci lenne, akkor mindenki egyből fogyókúrára meg sportra küldené- helyesen.
Ha vékony akkor pedig híznia kell ilyen egyszerű.
Felháborodásomat az okozta, hogy míg én orvosin vagyok hallgató, neked úgy tűnik fogalmad sincs az egész egészségügyi hátteréről és csak a saját, szerintem elég ritka tapasztalataidra alapozol.
És ha már ennyire nem tetszik, hogy valaki egy 12 évesre is teljesen normális súlyt akar ajánlani, akkor ott nálad kéne önértékelési és testkép elfogadási problémák ;)

Bocs de egyáltalán nem baj ha egy tini vékony,mivel ebben a korban nyúlnak sokat,sok tini vékony.A vékonyság akkor baj ha az túlzott,már-már beteges vékonyság!
Itt meg bárki bármit mondhat mit végzettség.
Tinit,főleg 12 éves súlyát ne felnőttekéhez hasonlítsd össze!
Ducisággal is akkor van baj ha az nagyon duci,picit húsosabb az átlagnál az nem baj,mert ha tartja a súlyát nem hízik tovább akkor pont hogy mivel tini még akár sokat nyúlhat és teljesen más lehet egy év alatt a testtömeg index mutatója.
+ vannak olyan emberek akik teljesen egészségesek,egészségesen esznek,normál mennyiséget de mégis genetikailag vagy picit ducibb vagy ehet annyit amennyit akar vékony testalkat,szinte nem tud hízni.
Ez szerintem teljesen változó, most beszélhetünk táblázatról meg ilyenek. A csontozata, a testzsíraránya is befolyásolja ezt.
Én 19 éves vagyok 150cm és 46kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!