Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez csak a tabletta mellekhatas...

Ez csak a tabletta mellekhatasa vagy bajra utal?

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy hete hogy bevettem a 72oras fogamzasgatlot, tegnap volt a ciklusom 14.napja is. A folyasom suru, es rozsaszines de egyaltalan nem olyan mint menstruaciokor, inkabb olyan majkremre hasonlito szine es allaga van (elnezest ha gusztustalan boltam) a tabletta mellekhatasa vagy gond lehet? Koszonom elore is 18/L

2016. febr. 13. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:
39%
Kenj belőle májkrémes kenyeret, paprikával hagymával.
2016. febr. 13. 14:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerencsere nekem nincs tapasztalatom 72 oras tablettaval, de azt tudom , hogy rendesen fel tud boritani mindent , hormonilag meg mindenhogy, ugyhogy szerintem ez "normalis" .

Viszont, ha nem mulik es rendszeresse valik keress fel mindenkepp egy nogyogyaszt. Vagy akar mar most kilerheted akar a haziorvosod velemenyet is telefonon, h o ezt normalisnak talalja-e.

2016. febr. 13. 14:13
 3/3 anonim ***** válasza:
*kikerheted
2016. febr. 13. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!