Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Be festhetem a hajam vagy...

Be festhetem a hajam vagy várjak vele?

Figyelt kérdés
Igen azt én is hallottam hogy ha meg van akkor ne, addig amíg elnem múlik... De már cssak egy kicsit van meg és holnap kellene festeni. Attól be festhetem?

2016. febr. 10. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor fesd be ha egyáltalán nincs meg. Én is inkább megvárom, hogy el múljon nem akarok 2 doboz festéket elpazarolni
2016. febr. 10. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:
25%
Festheted. A hajad azon része ami látható életed összes napján el van halva így nem befolyásolja a menzeszed az eredményt.
2016. febr. 10. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem várj, 8 éve festem, fodrász is festette, menzesz idején mindig ledobta, foltos lett két mosás után! Később ugyanaz a festék-fodrász menzesz nélkül és simán ment minden.

Otthon festem most már és inkább megvárom hogy elmúljon, mert nálam befolyásoló.

2016. febr. 11. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi köze nincs a menstruációnak a hajfestés eredményéhez.
2016. febr. 11. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!