Nők, ti is szoktatok azon aggódni, hogy milesz ha majd pont menstruáltok a nyaralás alatt? Figyelembe veszitek mikor szállást foglaltok?
Nem szoktam aggódni ezen. Mivel a következő évi szabadságtervet novemberben le kell adni, ezért esélytelen, hogy az ember előre megmondja mikor fog menstruálni.
Jártam már úgy is, hogy 16. napra jött meg épp aznap mikor indultunk (gyerek nélkül, romantikázni akartunk)
Egyáltalán nem aggódom ezért! Nem szeretem magam terhelni mindenféle lelki vagy testi dolgok miatt, pláne, hogy vannak megoldások.
Nem is fizetnék ki emiatt + összeget és nem is választanék emiatt vízparti helyet.
Erős vérzéskor a vastagabb tampaxot használom, amúgy a vékonyabbat. A tampax sokkal jobb a hagyományoshoz képest, mert akármilyen idegen wc-ben vagy, nem kell felnyúlni picit sem a hüvelybe, ill. a műanyag fedőréteg segíti, hogy a hüvelybe könnyen felcsusszanjon, aztán a műanyagot kidobom.
Így vagy 4-5 órát is el tudok lenni a parton, a legerősebb vérzési napomon is. Aztán idegen helyen azért kezet mosok, mielőtt bemegyek a wc-be kivenni a tampaxot, meg utána is megmosom a kezem. Ennyi. Nem csinálok belőle gondot, mert az a magam lelkének sem jó, meg akivel vagyok, annak sem.
Érezzétek jól magatokat, bármikor is mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!