Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges az, hogy valakinek...

Lehetséges az, hogy valakinek ciszta vagy valamilyen daganat vagy kinovés legyen a huvelyjáratában?

Figyelt kérdés
Lécci ne toljatok le, tudom nem normalis kérdés, de kívancsi vagyok rá, hogy nőhet-e ott daganat?
2010. márc. 29. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
HPV okoz(hat) ilyet és tényleg nem vicces dolog:(
2010. márc. 29. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, nem nehéz elképzelni.
2010. márc. 29. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha van neked, akkor sürgősen irány a nőgyógyász, mert komoly következményei lehetnek.
2010. márc. 29. 19:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Hat en nem tudom hogy van e ilyenem, latott kb egy hete nögyogyasz, rendesen megvizsgált, ossze-vissza nézegetett belül, ha valami gond lett volna biztosan észreveszi. Csak most motozkál ilyen a fejemben, mert hallottam egy 20 éves csajrol, hogy méhrákja van, és nem tudom h az milyen, észre e lehet venni kívülről. Én meg beképzelek ilyeneket magamnak....ha hallok ilyen betegségekröl. Azért vagyok csak kíváncsi erre...
2010. márc. 29. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem pl ilyen duzzadás szerű van a hüvelybemenetemnél, voltam vele dokinál, de azt mondta semmi fertőzés minden oké. Ez már november óta ott van, nem fáj meg ilyenek, csak hát ez sztem nem normális, hogy ott duzzadt :(
2010. márc. 30. 09:37
 6/6 A kérdező kommentje:
nekem egy kicsit beljebb van, mint a bemenet, kb 5cmre, de nem faj es mar egy eve ott lehet, de azota mar latott doki, ha baj lenne, akkor biztos szol....remelem...
2010. márc. 31. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!