11/15 Ypszilon1980 válasza:
Attól, hogy meleg, attól még nem feltétel, hogy HIV fertőzött is legyen. Azoknál, akik heterok és gyakran váltogatják a partnerüket, ugyanolyan kockázatnak vannak kitéve. Semmivel nincs jobban veszélyeztetve egy meleg. Miért is lenne?
12/15 A kérdező kommentje:
Én sem értettem soha, hogy náluk miért esélyesebb.
2016. márc. 9. 00:38
13/15 Ypszilon1980 válasza:
Régebben azért mondták ezt, mert valamiért ott gyakoribb volt a fertőzés, állítólag az azonos neműek között gyakrabb a pertnerváltás......., de szerintem ez hülyeség.
14/15 anonim válasza:
azért mert elősször egy meleg férfinál azonosították,az nyilván egy másik pasinak adja tovább és így tovább amig valaki összenem fexik egy bisexel,aki bármilyen neműnek át adhatja.
amúgy terjed:Védekezés nélküli szexuális úton
Fertőzött vérrel vagy vérkészítménnyel
Anyáról gyermekre történő átvitele (méhen belüli fertőzés, szülés és szoptatás során)
Injekciós, intravénás kábítószer által
Nem megfelelően sterilizált eszközök révén
15/15 anonim válasza:
Nekem ha valaki beleiszik a piámba, a fejére húzom a korsót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!