Nőgyógyászati vizsgálat közben ti nézitek, hogy mit csinál az orvos?
Én mindig elhatározom, hogy nézni fogom, de valahogy sosem jön össze. Az szék is úgy van döntve, hogy a mennyezetet látom, meg idegességemben gondolom össze-vissza nézek.
Ti láttok valamit a vizsgálatból?
Jó, félreérthetően írtam. Akkor nem vizsgálat közben, hanem amíg az ágyon feküdni. Ilyesmire gondoltam, hogy megfogja a mintavevőt, az hogy néz ki stb.
Kíváncsi lennék rá miket tesz vesz, de nem látom.
Maga a rákszűrés menete nem érdekel, azt tudom. :D Csak hogy le ne írja valaki...
A neten vannak videók, ami komplex nőgyógyászati vizsgálatot mutat be és itt megnézheted, mikor és mit csinálnak, milyen eszközzel.
Ha szeretnéd, nyugodtan nézd azt, amit látsz így fekve. Ha meg a plafon nézése esik jól, akkor azt csináld.
Nálunk "féligülő" változat van és nem fekvő. Így már azt is láttam, ahogyan a kacsával közelít, de tovább már a kanyar miatt nem láttam csak éreztem.
Én is az ablakot szoktam nézni -tejüveg ablak van csak a felső negyede átlátszó és a másodikon van a rendelő- és egyszer észrevettem hogy a szomszéd ház tetején ül 3 tetőfedő munkás és engem néz...
el tudjátok ezt képzelni????
"hogy a szomszéd ház tetején ül 3 tetőfedő munkás és engem néz...
el tudjátok ezt képzelni????"
Kiköptem a narancsot a monitorra :D
Én a jobbra lévő dolgokat, UH gép és az asszisztenst szoktam, ahogy pakolászik, adja a pálcikát, közben pedig kérdezősködik általában.
Korábban nem volt asszisztens, akkor a függöny karnist :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!