A magasabb feherversejtszam mit jelenthet?
Voltam vervetelen es a feherversejt szamom magasabb mint kene. 10 alatt meg nornalis,nekem 10,9. Az,hogy megvagyok fazva ezt befolyasolhatja? Afta van a szamban,egy nyirokcsomom faj,gondolom legyengult az immunrendszerem. Illetve gyulladas van a pajzsmirigyemben. Ezek befolyasolhatjak? :/
18/L
Amiket leírtál, az mind befolyásolhatja a fvs-számot. Ez a fvs érték egyáltalán nem vészes a tüneteidhez képest. Az látszik, van valamilyen gyulladási góc a szervezetedben.
A pajzsmirigyet mindenképpen kezelni kell. A többi miatt egyelőre ráérsz pihenni, kivéve, ha súlyosbodnak a tüneteid, mert akkor vissza kell menni a dokihoz.
Szóval kezeltesd a pajzsmirigyedet, pihenj többet és ráér majd a kontroll vérvétel.
Autoimmun gyulladas van a pajzsmirigyemben,most voltam vervetelen,nem kell meg gyogyszer. Lassan 7 eve diagnoszizaltak ezt nalam.
Koszonom szepen a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!