Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellérzékenység/ mellfájdalom...

Mellérzékenység/ mellfájdalom ciklus közepén?

Figyelt kérdés

Sziasztok ?? Körülbelűl középidőben lehetek, sosem éreztem ezt a mellfájdalmat/ mellérzékenységet ebben a ciklusidőszakban. Ezt szoktam érezni mensi előtt és ahogy megjön rögtön mintha elvágták volna el is múlik. Peteérést tünetileg sosem érzem ...

Csomót semmit nem tapasztaltam egyik mellemben sem.

Mi a véleményetek ???

Lehet hogy nem a legjobb kategóriába tettem a kérdést..

A válaszokat előre is köszönöm !

2016. febr. 4. 13:35
 1/2 Sunshinedoll ***** válasza:

Simán lehet egy durvább PMS tünet. Nekem is előfordult, hogy nem pár nappal menstruáció előtt jöttek a tünetek, mint máskor, hanem már középidőben, és menstruációig, két héten keresztül fájt a mellem, kétszeresére voltak duzzadva, fel voltam puffadva meg ilyesmi.

Ha a terhességet ki tudod zárni, szerintem nem kell izgulni, valószínűleg csak egy kicsit erőteljesebb PMS.

2016. febr. 4. 14:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm szépen !

Hát a terhességet teljesen kizárni nem tudom... mert épp családalapításon vagyunk... de nem gondolnám hogy attól van.

2016. febr. 4. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!