Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, hogy ennyire félek?

Normális, hogy ennyire félek?

Figyelt kérdés
Nem merek iskolába menni mivel félek,hogy átázom női okok miatt.Folyamatosan ezen stresszelek,hogy mi van akkor ha meglátják,hogy én nekem éppen megvan.Nekünk nem szokványos 45 perces óránk van hanem kettő egybe 80 perces óra és csak utána szünet akkor van lehetőségem cserélni.Persze megyek iskolába ez miatt az ügy miatt is de folyamatosan ezen parázom. Aludni se tudom miatt az álmomba folyamatosan megtörténik és félek,hogy a valóságban is megfog történni. Pedig már hozzá lehetnék szokva mivel már elég régóta megvan de ennyi idő elteltével is képes vagyok parázni emiatt.
2016. febr. 1. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, de védekezz duplán, betét+tampon és akkor biztosan nem történik baleset, plusz vegyél fel bővebb nadrágot meg a legkényelmesebb iskolába járós ruhádat. Anno nekem is volt ilyen és ezt a módszert alkalmazva egészen jól elvoltam. Kényelmesebben és biztosabban éreztem magam. Plusz a pulcsim is mindig a derekamra kötöttem így takarta a fenekem biztos, ami tuti. :)
2016. febr. 1. 14:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kifejezetten erős a vérzésed, akkor simán kibírja 80 percig.

Használj nagyobb méretű betétet. Én ha félek, hogy átázom, akkor simán használok napközben is éjszakai betétet.

Nekem az always ultra cotton soft-ból az éjszakai nagyon bevált ilyen alkalmakra.

Ha már használtál tampont, akkor az is megoldás lehet, hogy tampont+betét.

Húzzál olyan felsőt, ami hosszabb, hogy ne látsszon ki a feneked, ha mégis lenne egy kis folt.

Legyen nálad váltó bugyi.

Olyan bugyit hordja, mi nem túl laza, nem is túl kicsi, megfelelően tart, nem mozdul el, így a betét is a helyén marad.

Óra után irány a wc és cserélj.

2016. febr. 1. 14:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Menjél el pszichológushoz, mert ez rhadt irreális félelem (hiszti), ráadásul mi lesz a melóban, ahol 3-4 órán át ki sem mehetsz?
2016. febr. 2. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!